BBQ Race 13 juni 2015

De start van de BBQ race is om 11.00. Relaxed dus, zoals dit hele evenement. Cor Muurling onze wedstrijdcommissaris zet weer een slim traject uit waarbij hij u uitdaagt om in de beschikbare tijd zoveel mogelijk mijlen te varen. Hij houdt echter rekening met de mogelijkheden van uw boot; de SW-factor wordt gebruikt om de winnaar te bepalen.

Voor het instructieformulier: klik hier.

De gezelligheid staat centraal bij dit evenement. Wist u trouwens dat 'BBQ-race' de lading niet meer dekt. Het is praktischer en goedkoper gebleken om de echte BBQ in te wisselen voor een indoor-buffet bij de Dikke Bries. Dat is de nieuwe formule waarmee we vorige jaar succesvol geƫxperimenteerd hebben. Mocht u buren op de haven hebben die graag mee willen, maar nog geen lid zijn dan kunt u hen rustig uitnodigen. Een mooiere manier om kennis te maken met onze vereniging is er niet.

Noteer dus alvast 13 juni in uw agenda. Opgeven kan via dit formulier bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.