Welkom bij Watersportvereniging Den Oever

 

Notulen ALV 2018

De notulen van de ALV 2018 zijn gepubliceerd, u kunt ze vinden onder Documenten & Downloads.

De voorzitter en vicevoorzitter aan het testen!

IMG 2350-2 ...vice VZ en VZ zijn aan het testen. Neen! Niet testoseron! Gewoon testen!
Ard & Machteld Genieten (!) van de nieuwe Baloe en wij van Impuls....
Onze vereniging heeft positieve impulsen!!!! Zeker als wij vaststellen dat menig verenigingslid op en bij de Marina ktief waren afgelopen weekend de 19de juni. De Pelikaan, Baloe, Maribert, Femke, Olle (nu weer varende), Sils Lobke & Eagle!
Top. Allen actief!
En ik ook.... Eindelijk. Eerste maal op het water dit seizoen... Te druk met werk maar nu GENIETEN!
Tot op de Marina!

John

Hemelsvaeren 2016... Met de WSV Den Oever, nou dat is prima gelukt!

image1Het weer was goed, de wind was goed, en het gezelschap was goed. Donderdag 5 Mei om 9 uur palaver. Met 5 boten richting Urk vertrokken: de Zwarte Haan, de Impuls, Sil's Lobke, Foxy Lady en de Aafke. Wij zeilden met de Eagle een stuk mee op, om vervolgens richting Makkum en terug naar Den Oever te gaan. Annemiek moest vrijdag werken en logistiek kregen we het niet opgelost om ook meteen mee naar Urk en daarna Kampen te gaan. Om 17:00 terug in Den Oever en daarna toch nog 'even snel' richting Urk! Hebben we die haven ook eens gezien. Gezellig toch de sfeer meegemaakt na een dag zeilen. Op vrijdag stond de reis verder gepland naar Kampen. De wind is al 2 dagen Zuid-Oost, dus niet echt optimaal om vlot naar Kampen te zeilen, maar het mooie weer maakt alles goed en er wordt genoten op de zeiltochten.

Lees meer: Hemelsvaeren 2016... Met de WSV Den Oever, nou dat is prima gelukt!

Medemblikrace 2015 super gezellig

Ledenaantallen krimpen, aanwas van jongere watersporters stagneert. Ook WSV Den Oever ontkomt daar niet aan ondanks onze wel heel lage contributie. Maar hoewel ons ledental in de afgelopen jaren is afgenomen, nemen wij (het bestuur) een duidelijk stijgende lijn waar in het aantal deelnemers aan onze evenementen. Inmiddels nemen 8 schepen regelmatig deel aan onze tochten. En onze Medemblik race werd in restaurant Costa zelfs afgesloten met 24 opvarenden, waaronder ook enkele jeugdigen. Welkom, super gezellig! De foto's geven een impressie.

IMG 0856

DSC 0458DSC 0460
IMG 9434

image003image004
IMG 0722IMG 0853
IMG 0854
IMG 0866IMG 0863

Pagina 1 van 7