Het bestuur

Het bestuur bestaat uit 5 leden die (democratisch) worden gekozen. Daarnaast heeft de vereniging een eigen wedstrijdcommissaris. We doen het met veel plezier!

Ard KroonVice-voorzitter

In het zeilen kan ik mijn liefde voor ruimte, vrijheid, natuur, buitenzijn en actief bezig zijn kwijt. Het sociale aspect van het mede besturen van onze vereniging is een belangrijke reden voor mijn deelname.

• Telefoon: 06 51603457
Klaar van der ValkBestuurslid

Sinds 2011 jaar zijn Jaap en ik de 2e eigenaar van de Zwarte Haan, een Mac Wester Wight van 32 ft.. We liggen aan steiger D11. Een weekendje Vlieland of De Cocksdorp voelt al bijna heel gewoon.

• Telefoon: 06 57915408
Annemiek GrootjenPenningmeester

In de zomer van 2014 ons eerste zeilbootje gekocht, 'Wavedancer', een Clever 23. Om te kijken of we (Rian en ik) het zeilen leuk vinden. Zeilen is leuk! Ook als je net begint! We kregen de mogelijkheid om onze 'Wavedancer'  in te ruilen voor 'Eagle', een Etap 28i. Wat een fijn schip! Thuis worden we altijd opgewacht door onze 5 katten, die toch liever niet mee zeilen...

Leo KerklaanSecretaris

Zeilen betekent voor mij er met mijn Noorse spitsgatter erop uit. Alleen met de boot in de natuur. Fantastisch maar toch het liefst met een gezellige crew.

• Telefoon: 06 54396073
Cor MuurlingWedstrijdcommissaris

Wij Marga en Cor 47 en 52 jaar. Op onze Ro' Viento, is Spaans voor Windbreker (ro'mpe vientos). Wonen te Anna Paulowna en zijn erg gelukkig met ons jacht. Liggen op E 19 in de Marina te Den Oever.

• Telefoon: 06 30259278