Lid worden

Watersportvereniging Den Oever verwelkomt graag nieuwe leden. Er zijn nog genoeg niet-leden op de haven die wij iets kunnen bieden. De verenigingsvlag kan ook op uw boot wapperen!

• Doe mee aan onze race, zeilevenementen en leerzame bijeenkomsten
  • Ontvang ons digitale verenigingsmagazine TOPTEKENS
  • Gezelligheid, en uitwisselen van zeilervaringen

Wordt lid voor maar € 55 per jaar, gezinsleden betalen 5,-

Begunstigerschap
Onze vereniging kent behalve leden ook begunstigers. Zij mogen de droge evenementen bijwonden en ontvangen de nieuwsbrief. Er wordt door het bestuur een jaarlijkse financiële bijdrage bepaald (voor 2017: € 15)

Neem contact met ons op via het contactformulier, wij zullen dan contact met u opnemen!

Waarom lid worden?

Waarom lid worden van WSW Den Oever? De gemiddelde zeiler investeert (reken alles maar eens goed na) zo'n 5000 euro paar jaar in zijn hobby maar..... vergeet dat met een klein bedrag extra er veel meer te genieten valt. Voor maar € 55,- per jaar kun jij ook delen in de bonte stoet van tips, handigheidjes, en bijeenkomsten over zeiltrim, navigatie, meteo enz. Maar het belangrijkste zijn de leuke gesprekken met de andere leden die net zo zeilgek zijn als jij. Genieten is dat, bijvoorbeeld met een hapje en een drankje na een van onze ontspannen wedstrijden.